Μόνιμο μακιγιάζ


Η φιλοσοφία μας

διακριτικό, τέλειο μακιγιάζ με διάρκεια


Η τελειότητα είναι η βάση της δουλειάς μου. Το μόνιμο μακιγιάζ-μικροχρωμάτωση είναι το πάθος μου και η ευτυχία του πελάτη η ικανοποίησή μου.

Στόχος μου είναι, να βλέπω στους πελάτες μου ένα εκφραστικό χαμόγελο ικανοποίησης-ευχαρίστησης και την σιγουριά του όμορφου, διακριτικού μακιγιάζ που διαρκεί.

Αυτό το πετυχαίνουμε με μια πολύ λεπτομερή και εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία, με την άριστη κατάρτιση της μικροχρωμάτωσης (micro pigmentation), με το καλλιτεχνικό χάρισμα και τις υψηλότερες αξιώσεις για την ποιότητα των συσκευών και των χρωστικών που χρησιμοποιούμε.

Το αποτέλεσμα ενός μόνιμου μακιγιάζ δεν εξαρτάται μόνον από τις πρακτικές δεξιότητες ενός ειδικού, αλλά και από το καλλιτεχνικό χάρισμα. Εφαρμόζουμε την μικροχρωμάτωση στο ανθρώπινο σώμα και πρόσωπο, ένα σφάλμα μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του πελάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι αυτό το καλλιτεχνικό χάρισμα είναι μία από τις κύριες απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα. Έτσι εγγυάται σίγουρα και πετυχημένα αποτελέσματα. Αν αναζητάτε την ποιότητα και την σιγουριά του μόνιμου μακιγιάζ, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θέλω μέσω της δουλειάς μου να βοηθήσω τους ανθρώπους να μάθουν ότι με την σύγχρονη μέθοδο παραϊατρικής μικροχρωμάτωσης (medical micro pigmentation) έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν ένα μέρος της χαμένης ποιότητας ζωής τους. Μία ποιότητα ζωής που ίσως χάθηκε έχοντας ουλές μετά από ένα ατύχημα, μαλλιά που πέσανε από χημειοθεραπεία ή αλωπεκία, έλλειψη θηλής-θηλαίας άλω μετά από μαστεκτομή, ένα γενετικό ελάττωμα, όπως για παράδειγμα ένα λαγώχειλο κ.α.

Ρούλα Μπουμπάρη

Αισθητικός Goldeneye Pigmentistin