Μόνιμο μακιγιάζ


Διαδικασία εφαρμογής

Διαδικασία και ανθεκτικότητα του ημιμόνιμου μακιγιάζΗμιμόνιμο μακιγιάζ – μικροχρωμάτωση σημαίνει εμφύτευση χρωστικών ουσιών στο ανώτερο στρώμα του δέρματος.

Μελετώντας το σχήμα προσώπου, το χρώμα δέρματος και των μαλλιών σας, σας προτείνουμε και σχεδιάζουμε τα φρύδια σας σε σχήμα και χρώμα που ταιριάζει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και το προσωπικό σας στυλ. Λαμβάνοντας υπόψη πάντα και τις δικές σας επιθυμίες, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στον προσχεδιασμό των φρυδιών. Όταν συμφωνήσετε με το σχέδιο προχωράμε στο επόμενο βήμα όπου τοποθετούμε αναισθητική κρέμα για να ελαχιστοποιήσουμε την ενόχληση της διαδικασίας μικροχρωμάτωσης.

Μέσω του σύγχρονου και υψηλής ποιότητας συστήματος micro pigmentation εμφυτεύουμε στο δέρμα ειδικές μικροχρωστικές ουσίες, με την αντίστοιχη τεχνική και μέγεθος βελόνας (μίας χρήσεως) που απαιτείτε για την εκάστοτε εφαρμογή.

Κατά την διάρκεια της εκτέλεσης του μόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά για την προστασία και την αποφυγή μολύνσεων. Έτσι, εγγυόμαστε μια 100% υγιεινή και ασφαλής εργασία.

Στο τέλος της εφαρμογής το δέρμα μπορεί να είναι ελαφρώς ερεθισμένο. Τοποθετούμε καταπραϋντικό προϊόν και ειδικές παγοκυψέλες στο σημείο εφαρμογής και ελαχιστοποιούμε το χρονικό διάστημα του ερεθισμού.

Για τις επόμενες ημέρες εφαρμόζετε ένα ειδικό προϊόν, που παίρνετε από εμάς, μαζί με οδηγίες που πρέπει να τηρήσετε για τη σωστή αποθεραπεία του δέρματος και την καλύτερη διατήρηση των χρωστικών.

Μετά από κάθε εφαρμογή δημιουργείται στο σημείο μία πολύ λεπτή κρούστα η οποία αποκολλάται σε 6 με 10 μέρες. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει το χρώμα που σε αρχικό στάδιο είναι σκουρότερο από το επιθυμητό. Συνήθως το χρώμα είναι 1-2 τόνους σκουρότερο.

Μετά από τουλάχιστον 3 εβδομάδες (συνιστάται μετά από περίπου 30 ημέρες), απαιτείται μία επαναληπτική συνεδρία για να ελέγξουμε το αποτέλεσμα της χρωστικής εμφύτευσης και μιας πιθανής διόρθωσης. Σε σπάνιες περιπτώσεις (κυρίως στην παραϊατρική μικροχρωμάτωση) μπορεί να είναι αναγκαία και μία δεύτερη επαναληπτική εφαρμογή.

Η λειτουργία του τατουάζ είναι παρόμοια αλλά οι χρωστικές εισχωρούν πολύ πιο βαθιά μέσα στο δέρμα. Η χρωστικές ουσίες για τατουάζ διαφέρουν ουσιωδώς από αυτές που κατά κανόνα χρησιμοποιούνται στο μόνιμο μακιγιάζ. Έτσι, ένα τατουάζ διαρκεί μια ζωή, ενώ το μόνιμο μακιγιάζ περίπου 2 έως 3 χρόνια στο πρόσωπο και πολύ περισσότερο στο σώμα. Η διαδικασία του ξεθωριάσματος ξεκινά μετά από περίπου 1 έως 2 χρόνια, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, την τεχνική (πυκνότητα), την απόχρωση που χρησιμοποιήθηκε και το χρόνο έκθεσης στον ήλιο. Σε γενικές γραμμές, το μόνιμο μακιγιάζ φρεσκάρετε κάθε 2 έως 3 χρόνια.